Am ajuns la Irina prin prietena mea, care mi-a facut cadou un voucher pt sedinte de psihoterapie, stiind ca trec printr-o perioada dificila.
Ma confruntam cu dureri mari de cap si eram ingrozita de gandul ca o sa mor de atac cerebral, si gandul care ma macina cel mai tare era ca se va intampla cand voi s idea cu fiica mea acasa . 
Irina a stiut sa ma faca sa inteleg cum functioneaza creierul, ce impact au gandurile aupra lui si astfel dupa prima sedinta au aparut schimbarile in bine, iar dupa urmatoarele 3-4 nu am mai avut dureri de cap deloc, iar gandurile dinainte de a incepe psihoterapia au disparut complet. Am incercat sa urmez cat mai multe din sfaturile ei si sa fac exercitiile pe care mi le dadea (am inteles ca lupta e a mea, ea poate sa imi fie alaturi cu sfaturi si incurajari, dar nu poate lupta in locul meu). Abia asteptam urmatoarea sedinta, imi place foarte mult sa vorbesc cu Irina, am invatat foarte multe de la ea, atat in ce ma priveste pe mine, cat si in relatia cu fiica-mea. Datorita ei am devenit o varianta mai buna a mea. 
Iti multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat si abia astept sa mai vin la tine. Chiar simt ca incepe sa se umple paharul. 🙂
C. (categoria de varsta: 30-40 ani, anxietate cu atacuri de panica)

C.